Avocadohapje met kokos

Avocadohapje met kokos

Geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden. Twijfel je of het geschikt is voor je baby, consulteer dan je (kinder)arts of het consultatiebureau.

Benodigdheden voor 1 portie:

Halve banaan
Halve avocado
Kokosrasp

Pureer de banaan, avocado en kokos in de keukenmachine of met de staafmixer tot een egale mousse ontstaat. Je kunt er ook voor kiezen om het niet helemaal fijn te pureren. Zo kan je baby oefenen met kauwen. Kleine stukjes banaan en avocado zijn zacht genoeg om door babykaakjes te worden fijngemalen. Banaan en avocado worden snel bruin zonder schil. Om die reden serveer ik dergelijke hapjes meteen na het bereiden. Ik vries het niet in en bewaar het ook niet in de ijskast.

Gemiddelde bereidingstijd: 5 minuten

Avocadohapje met kokos op

Geef een reactie